Selectează o Pagină

ROLUL DE PĂRINTE NU ESTE UȘOR

 

Te invit să afli răspunsurile la ceea ce te îngrijorează în relația cu copilul tău alegând cursul potrivit pentru tine.

CURS DE EDUCAȚIE PRENATALĂ LAMAZE

13 Martie 2019, Cluj-Napoca

Ești viitoare mămică și vrei să afli mai multe despre travaliu, naștere și despre îngrijirea copilului în primele săptămâni de viață?

Cursul de Educație Prenatală Lamaze te ajută cu toate informațiile necesare pentru a te simți sigură că te poți bucura de această experiență personală profundă.

Detalii & Înscrieri

CERCUL SIGURANȚEI (CIRCLE OF SECURITY)

18 Martie 2019, Cluj-Napoca

Cu siguranță toți avem cele mai bune intenții atunci când vine vorba despre copiii noștri. Însă de multe ori nu știm cum să le fim alături și nu avem resursele necesare pentru a-i înțelege.

Cursul de Parentaj Cercul Siguranței învață părinții să identifice și să accepte nevoile copiilor pentru a avea parte de un atașament sigur și sănătos.

Detalii & Înscrieri

CURS DE PRIM AJUTOR ÎN URGENȚE PEDIATRICE

9 Februarie 2019, Cluj-Napoca

Accidentele cu cei mici se întâmplă chiar dacă sunt supravegheați. Ceea ce este important e cât de repede și corect acționăm.

Cursul de Prim Ajutor în Urgențe Pediatrice vă oferă informații practice și teoretice pentru a vă ajuta copiii în situații ce le-ar putea pune viața în pericol.

Detalii & Înscrieri

CURS DE EDUCAȚIE SEXUALĂ

30 Iunie 2018, Cluj-Napoca

Recunoști beneficiile educației sexuale, dar nu știi cum să discuți cu copilul tău, ce informații să-i oferi și în care moment? Copiii au o sănătate sexuală pe care trebuie să și-o îngrijească.

Cursul de Educație Sexuală îi învață pe părinți cum să facă o educație sexuală corectă, pentru a-i ajuta pe copii să învețe la vârsta potrivită despre corp, relații, etc.

Detalii & Înscrieri

TINEREȚE FĂRĂ BĂTRÂNEȚE

30 Iunie 2018, Cluj-Napoca

Te gândești la sănătatea ta doar atunci când te îmbolnăvești? Dacă vrei să ai grijă de tine în mod constant, la acest curs vei primi un plan concret de prevenție.

Vei afla ce investigații să faci periodic, cum să mănânci sănătos și de ce e important să te încarci emoțional.

Detalii & Înscrieri

CURS DESPRE ÎNȚĂRCARE

30 Iunie 2018, Cluj-Napoca

Simți că a ajuns momentul în care vrei să închei alăptarea, însă nu știi cum să faci acest lucru așa încât să nu fie stresant pentru tine și pentru copilul tău.

La Cursul despre Înțărcare vom vorbi despre cum puteți trece împreună cu încredere la noua etapă, ca să vă puteți bucura de ceea ce urmează.

Detalii & Înscrieri